INGREDIENTS:
6 Braons de Xai
1 Ceba grossa
4 Tomàquets madurs (Maresme, millor!)
Oli d’Oliva
Un polsim de farina
Sal
Pebre
Moscatell
Conyac
ELABORACIÓ:
Tallarem la ceba a daus petits i la reservem.
Tallarem els tomàquets, esclafats i sense llavors i reservem.
En una cassola hi posem un bon raig d'oli d'oliva i enrosi'm els braons, desossats i salpebrats, reservem.
En la mateixa cassola, enrosi'm la ceba i tot segui, afeixi'm el tomàquet. Quan estiguin cuits, afeixi'm els braons, uns minuts i els girem. Hi posem un polsim de farina (amb gluten o sense). Els reguem amb una barreja de Moscatell i Brandi (Conyac) i al cap de dos minuts, els cobrim amb aigua. Deixem que coguin una hora aproximadament, fins que estiguin tendres. Els deixem reposar uns deu minuts i ja els tindrem. Bon profit!
Tots els drets reservats | Restaurant Xeflis,SL