• Inici
  • Botiga Online
  • Grups
  • La Carta
  • Celler
  • Galeria
  • Nosaltres
  • Reserves
català català ca
Español Español es

Celler

Vins blancs

Testuan (DO Alella)

Denominació d’origen: DO Alella

Tipus: Blanc amb pas per fusta

Varietats: Pansa i garnatxa blanca

Graduació: 12.5%

Valor afegit: Vi ecològic sense certificar i verema manual

Fermentació: Pansa (bóta de roure francés en lies més battonage), Garnatxa (dipòsit inox)

Criança: Pas per fusta (2 mesos)

Producció limitada.

Nota de tast

Color groc llimona pàl·lid amb tonalitats verdoses. En nas hi notem, en un inici, aromes florals (Lys) i fruites blanques (poma-pera) tot i que després hi apareixen fruites tropicals (exòtiques) i un lleuger aroma d’herba tallada.

En boca és sec, amb bona acidessa fruit del terroir de sauló i una lleugera salabró del Mediterrani. El pas de boca és equilibrat i rodó per una sensació de frescor que persisteix en tot el seu recorregut pel paladar.

Maridatges

Es molt agradable per prendre sol, en aperitius lleugers, amb marisc i peixos diversos, i amanides o arrossos i també amb planxa de garrí confitat.

18€
Gessamí de Gramona (DO Penedès)

Gramona Gessamí és un cupatge de Muscat, Muscat de Alexandria, Muscat de Frontignon, Sauvignon Blanc i Gewurztraminer. Les veremes es van realitzar segons el moment de maduresa de cada varietat.

MARIDATGES

Formatges de pasta suaus, Foie, Amanides poc condimentades, Cuina asiàtica, Sushi, Aperitiu, Pasta amb salsa de peix, Peix blau.


A la boca es presenta melós, fresc i untuós. Final llarg i untuós postgust que ens presenta notes de flors blanques i pell de cítrics.

19€
Pansa blanca Raventós d'Alella (DO Alella)

Aquest vi blanc és un monovarietal de Pansa Blanca, com se li diu a la comarca del Maresme al Xarel.lo, de vinyes d plantades en sòls de sauló, un terreny arenós de color pràcticament blanc amb una gran permeabilitat i capacitat de retenció de la irradiació solar, i situades d’esquena al mar.

El raïm es va veremar al setembre i un cop al celler es premsar el raïm sencer, deixant-ne macerar un 15% amb les pells a baixa temperatura per tal d'aportar una major concentració aromàtica, i per acabar es fermenta tot el most molt lentament a una temperatura baixa de 16°C.

MARIDATGES  

Amanides complexes, Aperitius, Aus, Cuina oriental, Foie, Fumats, Marisc a la graella, Pastes amb salsa de peix, Patés, Peix blanc a la graella, Peix blau

Afruitat i fresc, Sedós i intens.

18€
Bastets (DO Conca de Barberà)

Varietat : Macabeu I PARELLADA


Grau alcohòlic : 11%


Verema : Vi jove de tall mediterrani 

tast :


COLOR : Groc pàl·lid brillant Matisos verdosos .


AROMA : Aromes primaris afruitats, que recorden a la poma, amb un fons de cítrics .


SABOR : Suau , equilibrat amb una delicada acidesa que li aporta frescor. Gust molt agradable ..


14€
Lignum Blanc 2018

Per allargar converses entre amics aquest vi blanc, amb un lleuger pas per fusta, elaborat amb tres varietats que s’entenen molt bé entre elles: chardonnay, xarel·lo i sauvignon blanc.


Un vi de dues cares. La sauvignon blanc li dona un nas perfumat i floral. La xarel·lo, la chardonnay i un petit toc de fusta li aporta cos i un pas per boca complex i persistent.


Varietats

Chardonnay, Xarel·lo, Sauvignon Blanc, 

Elaboració

Collita i selecció manual del raïm. Fermentació d'un mes en acer inoxidable del Sauvignon Blanc i el Xarel·lo i de dos mesos en botes del Chardonnay. S'estabilitza i es filtra lleugerament abans d'embotellar.

Criança 

2 mesos de bota pel Chardonnay i battonage de les seves mares

19,50€
Rovellats Chardonnay

Denominació d’origen: Penedès


Collita: 2020


Amb un perfecte equilibri de sucres i acidesa, s’han veremat les vinyes més velles de la hisenda a finals d’agost, tenint molt en compte el gust dels raïms, per tal de preservar les característiques varietals del fruit


Cupatge: 100% Chardonnay


Característiques organolèptiques:


Destaca per les seves aromes de fruites tropicals com el mango i la fruita de la passió, i tons florals de gran frescor. En boca és amable, amb bon cos i una acidesa molt equilibrada. Clàssic de la varietat Chardonnay, presenta una gran potència aromàtica i amplitud de boca

16€

Vins rosats

Petit Arnau (DO Penedès)

Varietats

Syrah, Merlot i Pinot Noir

Volum alcohòlic

14%


Elaboració

Viticultura ecològica i biodinàmica.

Catorze hores de maceració pre-fermentativa en fred amb la pell del raïm per extraure el color rubí natural. 

Vinyes pròpies situades a l’Alt Penedès, a una altitud de 500m sobre el nivell del mar.

Nota de tast

Vista: Color rosat, d’aspecte net amb tonalitats de fruita madura. Amb caràcter.

Nas: Aromes de fruita vermella que recorden les cireres i l’esbarzerola.

Boca: Fresc, potent, sec amb marcada acidesa que conjuga molt bé amb l’alcohol. Una lleu astringència ens recorda aquestes dues varietats nobles.

Maridatge

Acompanya molt bé arrossos amb carn i cremosos (rissotto), embotits i pasta.

15€
GRAMONA MUSTILLANT (DO Penedès) eco

Elaboració

Syrah i Merlot

12%

Després d’anys de feina, amb la mirada posada en la vinya, presentem el Mustillant Rosat, procedent de raïm ecològic, que compta amb el segell CCPAE del Consell Català de la Producció Agrària i Ecològica.

 Maceració pel.licular per obtenir el màxim potencial aromàtic de la varietat i aconseguir el color desitjat. Extracció del most flor i el most resultat d’un pre- msat suau. La primera fermentació es realitza a baixa temperatura ( 16 o C ). Per a la segona fermentació s’utilitza la soca de llevat seleccionada amb una durada suficient per a assegurar la presa d’escuma i la seva estabilitat.

Boca

És d’entrada llaminera, bon volum i estructura. Carbònic amable, fines perles que freguen el paladar. Magnífica acidesa que tanca. Un vi equilibrat, rodó i refres- cant.

Maridatge

Formidable com a aperitiu. Bon acompanyant per a productes frescos i lleugers. Ideal per a mariscs i peixos, arrossos i tot tipus de pastes .

18€
Curiosa Rosat (DO Penedès) eco

Qui diu que els rosats no estan de moda? A la Curiosa tots la ronden! Un cupatge seleccionat de pinot noir i syrah per a un dels vins més llépols de la casa.

Estem davant un vi rosat, amb color rosa pàl·lid i brillant, amb intenses aromes de fruita vermella, especiat i balsàmic. En boca ens apareixen records de maduixes, mores i caramels de grosella. Fàcil de beure i, sobretot, de gaudir.

Varietats

Pinot Noir, Syrah

Elaboració

Fermentació de 25 dies a 16 ºC. Maceració molt curta (poques hores) abans de la fermentació. Estabilització per fred i filtració esterilitzant abans d'embotellar. 

Criança  

No en té

15€

Vins negres

Raimat Clos Abadia (DO Costers del Segre)

Nota de tast

Aspecte: intens, vermell cirera amb matisos violacis.

Nas: fruita negra madura i compota de prunes amb notes de tabac, espècies i tocs de xocolata negra.

Boca: estructurat, fi i elegant; postgust llarg amb un agradable final especiat.

Maridatge

Perfecte per a carns i plats amb formatges curats, verdures, llegums o pasta.

18€
Camins del Vent (DO Pla de Bages)

ORIGEN: Pla de Bages

VARIEDAD: Cabernet Sauvignon,

Mandó y Sumoll

GRADO ALCOHÓLICO: 13,50%


16€
Llavors *lavinyeta (DO Empordà) eco

Llavors*

Un vi per recordar


Llavors arribà el Llavors. Un vi negre de La Vinyeta amb la fruitositat del raïm i la noblesa de la fusta. Un concepte jove, dinàmic i amb força que revisa l’essència més empordanesa. Principalment elaborat amb les característiques vinyes velles de Carinyena, ha estat criat cinc mesos en bótes noves de roure francès, hongarès i romanès. Una actitud innovadora, reflectida també en les reconegudes etiquetes del Llavors —Premi Laus 09—. Fragments de diaris recorden esdeveniments importants que han succeït durant la creació del vi. La versió més moderna d’un Vi de Tramuntana.

19,50€
Ulldemolins (DO Montsant)

Varietats i percentatges: 100% garnatxa negra

Vinificació: Habitualment el raïm es cull manualment sobre la segona quinzena d’octubre. Un cop a celler, la fermentació es produeix lentament durant 15 dies en dipòsits d’acer inoxidable a temperatura controlada, macerant amb les pells per tal d’extreure el màxim color i mantenir el caràcter de les aromes varietals. Seguidament es realitza el premsat i, per tal de mantenir una temperatura estable, el vi es traspassa als cups de cairons on té lloc la fermentació malolàctica.

Criança i embotellat: Tot i que és un vi jove, es deixa reposar durant 3 mesos en bótes de roure perquè maduri, s’arrodoneixi i vagi deixant les impureses i pòsits. A continuació s’embotella per conservar totes les seves propietats.

NOTA DE CATA

Color vermell robí intens amb matisos violacis. Té una intensitat alta, amb records de fruites del bosc i espècies. És un vi molt golós, on hi trobem un sabor afruitat i carnós, en el que s’hi perceben els tanins madurs i suaus que li atorguen cos i personalitat. La via retronasal és persistent.

Maridatge: Combina molt bé amb tot tipus de carns blanques i vermelles. També pot acompanyar pastes, arrossos i embotits.


18€
Les Brugueres Negre

Varietats

60% Garnatxa negra i 40% Syrah

Vinyes

Procedents de vinyes d’ Escaladei i La Morera de Montsant.

Primera part de la fermentació amb llevat indígena.


Criança durant 10 mesos en barriques de roure de 300 litres (70%) i en dipòsits d’inoxidable (30%).


Presentació i tast


GRADUACIÓ I TEMPERATURA


 

PRESENTACIÓ Caixes de 6 ampolles de 75 cl.

GRAU ALCOHÒLIC 14.20%

TEMPERATURA DE SERVEI 15ºC

 


NOTES DE TAST


Vi de color intens, amb molta fruita en nas, molt ben embolcallada i respectada per la fusta. Notes d’espècies i d’herbes mediterrànies. Caràcter mineral marcat. Lleuger i fresc en boca, molt vellutat, bon final i post-gust.

28€
CERCIVM de Mas Llunes

La Tramuntana, anomenada Cercium a les cròniques dels historiadors romans, ha marcat des de sempre el caràcter de la gent i els vins de l’Empordà.

El vi CERCIUM prové de les vinyes de Mas Llunes, cultivades a Garriguella en terrenys aspres i molt influenciats per aquest fort vent del nord.


Elaboració

Les diferents varietats van fermentar separadament en dipòsits de fermentació inoxidables refrigerats, a una temperatura de 20ºC. Es van realitzar dos remuntats diaris, descubant als 20-25 dies de inici de fermentació, segons varietat. La prolongació de l’encubat es va determinar per tast.

La fermentació malolàctica es va realitzar en dipòsit.

Es va sotmetre a mínims tractaments de clarificació i filtració abans de l’embotellat.


Varietats

Garnatxa negra (46%), Carinyena (18%), Syrah (18%) i Cabernet Sauvignon (18%)


Nota de tast

Color cirera amb ribet violeta. Aroma, fresc, expressiu, intens, especiat, herbes silvestres i molt afruitat. En boca és fresc, ampli, estructurat, saborós, amb molta fruita i notes discretes de roure ben integrat.


Medalles

(2017) 90 punts Guia Peñin 2020

(2016) Medalla d’or en Concours Mundial de Bruxelles 2018

(2016) Medalla de plata en Vinari 2018

(2015) 91 punts Decanter 2017

(2015) Medalla d’or en Concours Mundial de Bruxelles 2017


19€
Rhodes de Mas Llunes

VARIETATS

Carinyena negra (52%), Garnatxa negra (33%) i Syrah (15%)


Rhodes, l’actual Roses, fundada al segle VIII aC pels rodis, és la colònia grega més antiga de Catalunya i molt probablement, les serralades prelitorals de Rodes i l’Albera configuren el paisatge vitícola més antic de la península ibèrica.

La rosa vista des de sota, que decora l’etiqueta, és el símbol

de RHODES a les antigues monedes (dracmes) de la colònia.

El raïm provinent de vinyes de terreny de pissarra va ser

acuradament seleccionat manualment en el moment de la verema per aconseguir un grau de maduresa homogeni i òptim.


Les diferents varietats fermentaren per separat en dipòsits de

fermentació inoxidables refrigerats a una temperatura de 24/26ºC.


Es van realitzar dos remuntatges diaris, descubant als 30-40 dies de l'inici de la fermentació, segons varietat. La prolongació de l'encubat es va determinar per tast.


La fermentació malolàctica es realitzà en dipòsit.

Va envellir durant 12 mesos en bótes de roure francès.

Es va sotmetre a mínims tractaments de clarificació i filtració abans de l’embotellat.


Color cirera intens. Aroma concentrat, mineral, amb torrats de fruita molt madura i roure ben integrats i notes d'espècies i xocolata. En boca és potent, fresc, complex, mineral, balsàmic i trobem notes de fruita negra molt madura. Tanins madurs ben integrats.


2020 Medalla de plata Premis Vinari 2023

2019 Medalla d’or Premis Vinari 2022

2018 Medalla d’or Premis Vinari 2021

2017 9,54 punts Guia de Vins de Catalunya 2021

2016 92 punts Guia Peñin 2020

2014 Medalla de plata Concours Mundial de Bruxelles 2017

Medalla de plata Vinari 2016

2013 Medalla d’or Concours Mundial de Bruxelles 2016


 


26€

Caves

Gramona Imperial Gran Reserva

Criança Criança en rima de més de 60 mesos.

Varietats 50 % Xarel·lo, 40% Macabeo, 10% Chardonnay. Vol. 12 %

Dosatge 8 grams/litre.

30€
Loxarel Vintage Brut Nature

Brut Nature 


Escumós Clàssic Penedès


Varietats

Xarel·lo, Macabeu i Chardonnay


Volum alcohòlic

12%

18€
Rovellats Gran Reserva Brut Nature

Denominació d’origen: Cava


Criança mínima: 60 mesos


Exclusivament de vinyes pròpies veremades a mà


Cupatge: 30% Macabeu, 60% Xarel·lo i 10% Parellada


Temperatura de servei: de 5ºC a 7ºC


Característiques organolèptiques: Color groc palla amb tons daurats brillants. Bombolla abundant molt petita i persistent, amb despreniment regular. Bona corona i perlat. Molt net i potent, encara que fi en nas. Aromes de llarga criança sobre pòsits amb fons de fruita i notes florals, que recorden les pomes fresques i la flor d’ametller. En boca és molt equilibrat, intens en sabors i rodó, de moderada acidesa i amb bona persistència. Ben estructurat, sec, saborós i suau, amb un final de boca elegant i llarg, unint perfectament aromes de fruites i de criança. Via retronasal àmplia, potent i complexa

22€
Rovellats Gran Reserva Magnum Brut Nature

150 cl


Denominació d’origen: Cava


Criança minima: 24 mesos


Exclusivament de vinyes pròpies veremades a mà


Cupatge: 26% Macabeu, 60% Xarel·lo i 14% Parellada


Temperatura de servei: de 5ºC a 7ºC


Característiques organolèptiques: Color groc palla brillant. Bombolla abundant molt petita i persistent, amb despreniment regular. Bona corona i perlat. Molt net i potent, encara que fi en nas. Aromes amb fons de fruita i notes florals, que recorden les pomes fresques i la flor d’ametller. En boca és molt equilibrat, intens en sabors i rodó, de moderada acidesa i amb bona persistència. Ben estructurat, sec, saborós i suau, amb un final de boca elegant i llarg, unint perfectament aromes de fruites i de criança. Via retronasal àmplia, potent i complexa

41€
Rovellats Reserva Imperial Rosé Brut

Denominació d’origen: Cava


Criança màxima: 24 mesos 


Exclusivament de vinyes pròpies veremades a mà


Cupatge: 100% Garnatxa


Característiques organolèptiques: Presenta un pàl·lid i delicat color rosat. Té una bombolla petita i persistent amb un rosari fi, de despreniment vertical i corona molt bona. Intens i net aroma de criança sobre pòsits i fons de fruita, que recorden els fruits del bosc, amb gran complexitat d'aroma. Llaminer, harmònic, complex i elegant, resultant molt atractiu i d'àmplia via retronasal



19€
© 2025 

Tots els drets reservats | Restaurant Xeflis,SL

Share by: