Txuletó de Vaca Vella Madurada
Txuletó servit tallat i acompanyat d'una pedra on podreu fer la carn al punt segons el vostre gust.
Cargols a la Llauna
El plat estrella del xeflis, un imprescindible per dinar. Acompanyats d'una vinagreta i allioli casolà.
Bacallà al pilpil
Una barreja de textures i sabors, un plat que presenta el bacallà amb la salsa pilpil autèntica.
Amanida de tomàquets del Maresme
Amanida de Tomàquets de proximitat, acompanyats de ceba de Figueres, ventresca de Tonyina i olives.
Suquet de Llamàntol
Suquet de Llamàntol, patata i una picada d'ametlla, tot cuinat en el mateix suc a foc lent.
Rapet a l'estil d'Orio
Rapet sencer, acompanyat d'una salseta d'alls i bitxo lligada. És el punt mig del pilpil i la donostiarra.
Paella Marinera
Aquesta paella és nomès de peix i marisc. Amb un sabor intens i molt bo per fer un dinaret d'estiu.
Rovellons a la brasa
Plat de Temporada. Aquest nomès el tenim a la temporada de Tardor, comença i acaba segons el producte que hi ha.
Xató
Amanida d'estiu, amb el bacallà, la salsa de romesco, l'escarola...
Un perfecte per els dies de calor.








