Blog Post

Braons de Xai rostits.

INGREDIENTS:

6 Braons de Xai

1 Ceba grossa

4 Tomàquets madurs (Maresme, millor!)

Oli d’Oliva

Un polsim de farina

Sal

Pebre

Moscatell

Conyac



ELABORACIÓ:

Tallarem la ceba a daus petits i la reservem.

Tallarem els tomàquets, esclafats i sense llavors i reservem.

En una cassola hi posem un bon raig d'oli d'oliva i enrosi'm els braons, desossats i salpebrats, reservem.

En la mateixa cassola, enrosi'm la ceba i tot segui, afeixi'm el tomàquet. Quan estiguin cuits, afeixi'm els braons, uns minuts i els girem. Hi posem un polsim de farina (amb gluten o sense). Els reguem amb una barreja de Moscatell i Brandi (Conyac) i al cap de dos minuts, els cobrim amb aigua. Deixem que coguin una hora aproximadament, fins que estiguin tendres. Els deixem reposar uns deu minuts i ja els tindrem. Bon profit!


Les nostres resceptes

Autor/a Xeflis 09 May, 2018
Per fer els Pèsols a la Catalana: Ingredients per quatre persones: - una ceba grossa - tres tomàquets madurs - un tronc de canyella - una fulla de llorer - una branca de menta - dos talls de panxeta ( carn salada ) - un kg. de Pèsols - una botifarra blanca - una botifarra negra - sal i aigua Preparació: Tallarem una ceba a daus petits, la sofregim amb tros de canyella i una fulla de llorer. Quan estigui daurada l'hi afegirem tres tomàquets sense llavors, a la que estiguin ben sofregits l'hi posarem la carn salada tallada a bocins i una branca de menta. Tot seguit l'hi posarem els pèsols ,els cobrirem d'aigua i els deixarem coure entre una hora i mitja i dues fins que redueixin. Un cop cuits, hi tirarem la sal i la botifarra blanca i negra, tallada a rodanxes. Cinc minuts de "xup-xup" i ja estarà acabat.
Autor/a Xeflis 09 May, 2018
Per fer els Pèsols a la Catalana: Ingredients per quatre persones: - una ceba grossa - tres tomàquets madurs - un tronc de canyella - una fulla de llorer - una branca de menta - dos talls de panxeta ( carn salada ) - un kg. de Pèsols - una botifarra blanca - una botifarra negra - sal i aigua Preparació: Tallarem una ceba a daus petits, la sofregim amb tros de canyella i una fulla de llorer. Quan estigui daurada l'hi afegirem tres tomàquets sense llavors, a la que estiguin ben sofregits l'hi posarem la carn salada tallada a bocins i una branca de menta. Tot seguit l'hi posarem els pèsols ,els cobrirem d'aigua i els deixarem coure entre una hora i mitja i dues fins que redueixin. Un cop cuits, hi tirarem la sal i la botifarra blanca i negra, tallada a rodanxes. Cinc minuts de "xup-xup" i ja estarà acabat.
Share by: